Verhuur

Verhuur materialen

Wanneer wij niet op kamp zijn, verhuren wij diverse kampeermaterialen zoals tenten, tafels met banken en/of stoelen. Heeft u vragen of wilt u iets huren kunt u contact opnemen met Ton Wijers. Ton is bereikbaar op het volgende telefoonnummer 0485-342993

Blokhutverhuur

Wij zijn trots op onze blokhut. Deze blokhut is door onszelf en vele vrijwilligers opgebouwd en bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. Dit betekent dat we hem ook goed onderhouden. De blokhut bestaat onder andere uit een grote speelzaal, keuken, knutsellokaal en douches (inclusief maatregelen tegen legionella aan de hand van een legionella beheersplan).  De ligging van de blokhut is ideaal. Achter onze blokhut ligt een groot veld wat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld spellen.  Op één kilometer afstand is het centrum van Nieuw Bergen. Ook is het dicht bij Nationaal Park De Maasduinen.

Wanneer wij geen gebruik maken van onze blokhut, kan deze verhuurd worden. Onze contactpersonen hiervoor zijn Niels Giesbers (06-27118577) en Ivo Rutjens (06-43596859). Ook kunt u via het formulier onderaan deze pagina contact opnemen.

Formulier vragen blokhutverhuur