Oud papieractie

Om onze activiteiten en kampen te kunnen bekostigen verzorgen wij in Bergen de Oud papieractie. Dankzij deze actie kunnen wij de contributie laag houden. Onze oud papieractie bestaat uit een maandelijkse grote actie waarin opgehaald wordt in Nieuw Bergen, Bergen en Aijen.

  • Vrijdag 18.00 – 21.00. Er wordt opgehaald in Aijen, Bergen en een gedeelte van Nieuw Bergen met in totaal 4 personen.
  • Zaterdag 13.00 – 16.00. Er wordt opgehaald in het overige gedeelte van Nieuw Bergen met in totaal 6 personen.

Het schema met de exacte data van de inzamelingen vindt u op de afvalkalender van de gemeente Bergen. Wanneer u uw papier aan straat zet, vragen wij u om het papier zoveel mogelijk aan de zijde van de even huisnummers te plaatsen.

Vrijwilligers Oud papieractie
Onder het motto vele handen maken licht werk vragen wij de ouders (en eventuele andere gegadigden) om af en toe te helpen met het ophalen van het oud papier. Op vrijdag zijn er vier vrijwilligers nodig en op zaterdag zes vrijwilligers. Via het formulier onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor de oud papieractie. U kunt ook altijd contact opnemen met de hoofdleiding van uw kind om aan te geven wanneer u kunt helpen. We zien graag uw aanmelding tegemoet om mee te helpen met de oud papieractie.

Aanmeldformulier Oud papieractie
Optioneel: hier kunt u de naam van het lid van Jong Nederland Bergen invullen namens wie u oud papier ophaalt.