Oud Papieractie

Om onze activiteiten en kampen te kunnen bekostigen verzorgen wij in Bergen de Oud Papieractie. Dankzij deze actie kunnen wij de contributie laag houden. Onder het motto vele handen maken licht werk vragen wij de ouders om af en toe te helpen met het ophalen van het oud papier. Het schema met de exacte data van de inzamelingen vindt u bij downloads. Via het formulier onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor de oud papieractie. U kunt ook altijd contact opnemen met de hoofdleiding van uw kind om aan te geven wanneer u kunt helpen.

Onze oud papieractie bestaat uit een maandelijkse grote actie waarin opgehaald wordt in Nieuw Bergen, Bergen en Aijen. Verder staat er regelmatig bij onze blokhut een container waar u uw papier zelf naar toe kunt brengen. De grote actie vindt elk laatste weekend van de maand op vrijdag en zaterdag plaats.

  • Vrijdag 17.00 – 20.00. Er zijn dan 4 personen nodig. Er wordt opgehaald in Aijen, Bergen en een gedeelte van Nieuw Bergen.
  • Zaterdag 9.00 – 13.00. Er zijn dan 6 personen nodig. Er wordt opgehaald in het overige gedeelte van Nieuw Bergen.

Wanneer u uw papier aan straat zet, vragen wij u om het papier zoveel mogelijk langs de weg of aan een zijde van de weg te zetten.

We zien graag uw aanmelding tegemoet om mee te helpen met de Oud Papieractie.

Aanmeldformulier Oud Papieractie